0
Najbližšie výdajné miesto: Hazlov, Ašská 445 (8,092.4km od vás)
Z-point
Hazlov, Ašská 445
Čerpací stanice Hazlov
Ašská 445
351 32 Hazlov
Zobraziť na mape

Otvorené:
17.11.2020 00:00–23:59
Nové! Výdej a příjem zásilek
od 2. listopadu.
(8,092.4km od vás)
(8,093.2km od vás)
(8,094.2km od vás)
+421 233 889 308 (Po-Pia 8-12, 13-16 hod)
Prihlásenie
Nová registrácia
Zabudnuté heslo
SK
CZ
SK
+421 233 889 308
(Po-Pia 8-12, 13-16 hod)

Poznáte výrobcu a model vysávača? Tu vyberte ?

počet:
0 ks
cena:
0,00 €
Košík je prázdny. Poďme to napraviť!
Nechcete platiť poštovné? Pridajte tovar za 45,97 € (Výdajné miesto - Zásielkovňa SK) alebo 57,46 € (Ostatní dopravci)
 
45,97 €
57,46 €
Moja upratovacia komora ?

Overené zákazníkmi

100 %
našich zákazníkov nás doporučuje ďalej
Skvělá komunikace, rechle reagují v případě změny.
29.10.2020
star-full star-full star-full star-full star-full
Pro mne dostupný obchod, rychlé a vstřícné jednání
28.10.2020
star-full star-full star-full star-full star-full

Máte dotaz?

Napíšte nám alebo zavolajte, radi sa vám budeme venovať!
+421 233 889 308
(Po-Pia 8-12, 13-16 hod)
Poradíme vám
  • Sme jednotky
    jediný špecialisti na príslušenstvo na SR a ČR
  • 16 206 ks
    tovar máme na sklade
  • 39 526
    typov vysávačov u nás nájde doplnky


Informácie o spracovaní osobných údajov - dotaz

Vážíme si vašej priazne aj vášho súkromia.
S osobnými údajmi neobchodujeme a používame je len pre účely, pre ktoré ste nám ich predali.
Pokiaľ vám chcem odpovedať na váš dotaz, potrebujeme poznaŤ vaše meno alebo prezývku (nech vieme ako vás osloviť) a potom e-mail, kam vám odpoveď pošleme.

Ďalšie osobné údaje od vás nepožadujeme.
Tieto údaje budú uložené u dotazu po dobu max. 12 mesiacov. Na vašu žiadosť ich okamžite zmažeme.



Osobné údaje spracujeme v rámci nariadenia Európského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov (GDPR)



 

Kto spracuje vaše osobné údaje:

Správcom vašich osobných údajov je firma Tomáš Krýdl - Provysavače.cz, sídlom Opavská 3122 / 18, 708 00 Ostrava – Poruba, IČ: 61935131, DIČ: CZ6508081987, zapísaná v Registru živnostenského podnikania v Ostrave - Úrad mestského obvodu Poruba pod sp. značkou 
S-SMO/278859/11/ŽÚ

Kontaktné údaje správcu:
Na doručovanie prosím použite adresu: Rtm. Gucmana 1190 / 3, 709 00 Ostrava – Mariánské Hory, elektronická adresa: info@provysavace.cz, telefón +420 777 753 932

Zákonný dôvod na spracovanie osobných údajov:
Vaše údaje spracujeme za účelom plnenia zmluvy – teda zaistenie a dodanie vami objednaného tovaru, konzultácie a poradenstva. Nami požadované osobné údaje sú nevyhnutné na splnenie zmluvy medzi vami a Správcom. 
Vaše osobné údaje využijeme tiež na hodnotenie vašej spokojnosti s našimi službami, na základe právneho titulu oprávneného záujmu Správcu.

Z naší strany nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu, vrátane profilovania podľa čl. 22 nariadenia.

 

Doba uloženia / spracovania osobných údajov:
Vaše osobné údaje budú spracovávané po dobu trvania účinkov práv a povinností zo zmluvy, ďalej po dobu nutnú pre účely archivovania podľa príslušných všeobecne záväzných právnych predpisov, najdlhšie však po dobu stanovenú všeobecne záväznými právnymi predpismi. 

Rozsah spracovania osobných údajov:
Spracovávame len údaje bezpodmienečne nutné na plnenie zmluvy - meno, priezvisko, adresu, e-mail a telefónne číslo. 
V prípade potreby vás požiadame o číslo účtu, na ktoré vám vrátime vaše financie.

Ďalší príjemci osobných údajov: 

Vaše osobné údaje môžu byť spracované aj tretími stranami. Teda firmami, ktoré nám sprostredkúvajú dopravné, finančné alebo softwarové služby. Všetko na základe zmluvy medzi nami a vami.
Jedná sa o tieto spoločnosti:
Česká pošta s.p. (doprava tovaru) IČ 47114983
Zásilkovna s.r.o. (doprava zboží) IČ 28408306
GLS s.r.o. (doprava zboží) IČ 26087961
GoPay s.r.o. (finanční služby) IČ 26046768
FIO banka a.s. (finanční služby) IČ61858374
Smartsupp.com s.r.o. (on-line komunikace) IČ 03668681
Heuréka Shopping s.r.o. (služba Ověřeno zákazníky) - IČ 02387727

„Vašu spokojnosť s nákupom zisťujeme prostredníctvom e-mailových dotazníkov v rámci programu Overené zákazníkmi, do neho je e-shop zapojený. Tie Vám zasielame vždy, keď u nás nakúpite, pokiaľ v zmysle § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o niektorých službích informačných spoločnosti ich zasielanie odmietne. Spracovanie osobných údajov na účely zasielania dotazníkov v rámci programu Overené zákazníkmi vykonávame na základe nášho oprávneného záujmu, ktorý spočíva v zisťovaní vašej spokojnosti s nákupom u nás. Na zasielanie dotazníkov, vyhodnocovanie vašej spätnej väzby a analýz našeho trhového postavenia využívame spracovateľa, ktorým je prevádzkovateľ portálu Heureka.sk; tomu pre tieto účely môžeme predávať informácie o zakúpenom tovare a vašu e-mailovú adresu. Vaše osobné údaje nie sú pri zasielaní e-mailových dotazníkov predané žiadnym tretím stranám pre ich vlastné účely. Proti zasielaniu e-mailových dotazníkov v rámci programu Overené zákazníkmi môžete kedykoľvek vyjadriť námietku, a to odmietnutie ďalších dotazníkov pomocou odkazu v e-maile s dotazníkom. V prípade vašej námietky vám dotazník nebudeme ďalej zasielať.“



Vaše osobné údaje nie sú a nebudú predané do tretích zemí (do zemí mimo EU), alebo iných medzinárodných organicácií.

V rámci zvyšovania kvality služieb, personalizácie ponúk, zberu anonymných dát a na analytické účely používame tzv. súbory cookies
Používaním nášho e-shopu súhlasíte s použitím zmienených technológií.

 

Práva subjektu údajov – teda vaše práva:
Zo zákona máte právno na prístup k vašim osobým údajom, právo na opravu alebo výmaz - poprípade ich spracovanie, právo vzniesť námiestku proti spracovaniu vašich osobných údajov a na ich prenositeľnosť.

 

Právo na prístup k osobným údajom
Od Správcu máte právo požadovať informácie o účele spracovania osobných údajov, katogórií, rozsahu a všetkých dostupných informácií o ich zdroji a plánované dobe spracovania. 

Právo na opravu alebo výmaz
Správca má povinnosť bez zbytočného odkladu opraviť nepresné osobné údaje, vy máte právo na doplnenie neúplnych osobných údajov. Máte právo požadovať výmaz osobných údajov, a to v prípade, že je daný jeden z týchto údajov: 

  1. osobné údaje už nie sú potrebné na účely, na ktoré boli zhromaždené alebo inak spracované;
  2. subjekt údajov odvolá súhlas, kde na základe neho boli osobné údaje spracované, a neexistupje žiadny ďalší právny dôvod na spracovanie;
  3. subjekt údajov vznesie námietku proti spracovaniu osobných údajov na účely priameho marketingu;
  4. osobné údaje boli spracované protiprávne;
  5. osobné údaje musia byť vymazané k splneniu právnej povinnosti stanovenej Európskou úniou alebo Českou či Slovenskou republikou;
  6. osobné údaje boli zhromaždené v súvislosti s ponukou služieb informačnej spoločnosti na základe súhlasu, ktoré udelilo dieťa.

Právo na obmedzenie spracovania
Máte právo požadovať po Správcovi obmedzenie spracovania v týchto prípadoch:

  1. subjekt údajov popiera presnosť osobných údajov, a to na dobu potrebné k tomu, aby Správca mohol presnosť osobných údajov overiť;
  2. spracovanie je protiprávne a subjekt údajov odmieta výmaz osobných údajov a žiada miesto toho o obmedzenie ich použitia;
  3. Správca už osobné údaje nepotrebuje na účely spracovania, ale subjekt údajov ich požaduje na určenie, výkon alebo obhajobu právnych nárokov.

Právo vzniesť námietku
Toto právo sa vzťahuje na vaše osobné údaje, ktoré sa spracuvávajú za účelom priameho marketingu. V tomto prípade máte právo zrušiť možnosť používania vašich osobných údajov.

Právo na prenositeľnosť
Máte právo získať svoje osobné údaje, ktoré ste poskytli Správcovi a predať tieto dáta inému Správcovi, a to v prípade, že:

  1. spracovanie je založené na súhlasu so spracovaním osobných údajov alebo ide o spracovanie osobných údajov na účely uzavretia a plnenia zmluvy so subjektom údajov, a súčasne
  2. spracovanie sa vykonáva automatizovane.

Pokiaľ sa domnievate, že spracovaním vašich osobných údajov došlo k porušeniu, či je porušované právo, máte mimo iné možnosť podať sťažnosť u dozorného orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov. 

Nemáte povinnosť nám poskytnúť vaše osobné údaje.
Poskytnutím týchto údajov je ale nevyhnutným požiadavkom na uzatvorenie a plnenie zmluvy a bez ich poskytnutia nie je možné zmluvu uzatvoriť a z našej strany splniť.